tirsdag den 15. november 2011

Monsterlex

Bigfoot

Dem der har set Bigfoot mener at den er omkring 180-230 cm høj. Hannerne er en del højere og bredere, især over skuldrene end hunnerne. Bigfoot er helt dækket af hår, undtagen omkring øjnene og håndfladerne. Bigfoot går på to ben ligesom mennesker. Bigfoots fodaftryk siges at være enormt, omkring 54-60 cm stort. Der er også fundet uidentificeret hår, som man mener, er fra Bigfoot. Deres hoveder er store og gorillaligende, mens deres ansigter og kroppe er menneskeagtige.

Bloody Mary
Kender du Bloody Mary? Den grimme, dumme uhyggelige spøgelse/heks? Hvis du kigger i et spejl, Med kun to-tre små stearin lys og kalder: ”Bloody Mary” tre gange så dukker hun måske op, mens du kigger i spejlet, men det er ikke altid hun dukker op. Hvis hun ikke dukker op skal du dreje rundt 1-100 gange rundt, foran spejlet.
Konsekvenser ved at tilkalde heksen ”Bloody Mary:”
·         Øjnene bliver revet ud af heksen/spøgelsen.
·         Bliver fundet med klo mærker over hele kroppen
·         Forsvinder på mystisk vis fra badeværelset og ender i spejlet med heksen/spøgelset, i al evighed.
·         Se det gruopvækkende billede af heksen/spøgelset vises i spejlet.
·         Drevet til sindssyg eller falde død om på stedet ved udseende af heksen/spøgelset i spejlet.







                                             Den afskyelige snemand/ Yeti
Mange mener at man kan se Den afskyelige snemand/Yeti oppe ved Himalaya-bjergene. Der er ingen beviser for dens eksistens, men flere bjergbestigere mener at have set den. Dem der har set den mener at det er et abelignende dyr. Den afskyelige snemand/Yetis pels siges at være sort, brun eller hvid. Derudover er den kendt for dens kæmpe store fodspor. Den afskyelige snemand/Yetis størrelse siges at være fra, 160 cm til 230 cm.




Djævlen/Satan
Djævlen også kaldet Satan er en ond mand, guds fjende nr. 1. I historien om Adam og Eva er Djævlen, den slange, der bedrager Eva til at tage en bid af et æble, fra kundskab, som så for Adam og Eva smidt ud af paradishaven.
 Han optræder for første gang som Mattæus, som frister Jesus.
 Djævlen opholder sig i helvede sammen med sine små hjælpedjævle, Hjælpedjævle er bare faldne engle, som jo er blevet onde. Lucifer, Ærkeenglen, der blev af gud sendt ned under jorden og videre til helvede, fordi, han var for grådig og ville oprette sit eget rige. Han siges at modtage de dømte sjæle, når de ankommer til helvede.
Dæmonerne er noget lignende Djævlene, Sikkert Søskende til djævle.






Dracula


Vi kender ham bedst fra de mange tegnefilm, skrøner og vandrehistorier om vampyren, Dracula. Men hvem var han egentlig, var der virkelig en mand ved navn Dracula, og hvad er historien bag?
Grev Dracula var en af de første vampyrer. Den første bog om Dracula blev lavet af Bram Stoker, i 1897. Mange andre har taget vampyrer med i deres historier. Dracula betyder, søn af djævlen. Nogle tror vampyrer ikke kun er myter, måske findes de..



                                                                   
                                                                   Frankenstein


Frankenstein er en roman af den engelske forfatter Mary Shelley fra 1818.

Romanens hovedperson er en videnskabmand ved navn Victor Frankenstein der i sit laboratorium kombinerer forskellige kropsdele fra 11 døde mennesker til en komplet menneskekrop og får den i live. Victor Frankenstein skræmmes ved synet af monsteret der flygter bort og må leve som en udstødt, ensom vanskabning, som faktisk udvikler sig til et monster.

På film og i andre senere versioner af fortællingen benytter Frankenstein ofte elektricitet til at give monsteret liv, men i selve romanen hører vi intet om, hvordan han bærer sig ad.  


Kraken:

Det norske sagn - om den berygtede krake, et kæmpemæsigt, mangearmet dyr, blev i mange år anset for fri fantasi. Men i dag tror videnskaben, at kraken var en kæmpemæssig blæksprutte, som stadig eksisterer i dag. I 1930´erne blev et 15000 tons tankskib omslynget af en enorm blækspruttes fangearme, og under 2. Verdenskrig sås en 53 meter lang blæksprutte svømme langs med et skib.



Kyklop:

En kyklop er en kæmpe med kun et øje og det øje sidder lige midt i panden. Kykloperne lever i de græske grotter. Den græske helt Odysseus blev fanget af en Kyklop i en hule sammen med sine mænd. De blindede Kyklopen og skjulte sig i et mørkt hjørne. Da Kyklopen lukkede nogen får ud, så de kunne græsse, hængte Odysseus og hans mænd sig under maven på fårene. Selvom Kyklopen undersøgte hvert får, kunne han ikke mærke Odysseus og hans mænd gennem den tykke uld.



                                       
                                                                Loch Ness uhyret


Loch Ness er en ferskvandssø i Skotland, og det er der uhyret lever. Mange mener uhyret er grønt, har et krokodilleagtigt hoved og savtakker ned langs ryggen, som ender i en hale med trekant. Andre mener at det ligner en søslange. Mange af de tydelige fotos er falske. Derimod findes der en bunke mindre tydelige billeder der måske, måske ikke er ægte. Selvom der er blevet afsløret mange svindlere der har bidraget til Nessie-underholdningen, så er der alligevel enighed om at langt de fleste af de hundrede vis af mennesker der har set Nessie, er ærlige og oprigtige. Sten Hansen (lærer på Kvikmarken) har set selveste Loch Ness-uhyret.





Medusa:

Smuk men dødelig – Medusa var et kvindeligt uhyre, en såkaldt gorgon. Hun var smuk, men havde slanger i stedet for hår. Enhver, som så på Medusa, blev omgående forvandlet til sten. Hun blev dræbt af den græske helt Perseus, som skar hendes hoved af. Ifølge gamle græske legender var blodet fra Medusas højre side en stærk helbredende medicin, mens blodet fra hendes venstre side var en gift. Hvor den dryppede på jorden, voksede der giftslanger frem.



Mongolsk dødsorm
Kender du den mongolske dødsorm? Den er beskrevet som en tyk, rød orm. Den er omkring 0,6 til 1,2 meter lang. Dens lokale navn er: Alloghi som betyder blodfyldt tarmorm, fordi den ligner en kos tarm. Den har ingen synlige øjne, åndehuller eller mund. Den kommer kun frem i de varmeste måneder - juni og juli. Nogle mennesker tror at dyret er et krybdyr, ben løs firben eller leddyr, fordi det tørre klima dyret lever i. Den kan dræbes ved at give den elektriske stød!

Spøgelser



Et spøgelse - er et væsen, der kan udføre visse fysiske funktioner. Eksempelvis rasle med kæder, sende iskold ånde ned af nakken på de levende, trække dynen af dem osv. Typisk har disse væsner i beretningerne deres opholdssted i deres grav i dagtimerne, mens de om natten står op og begiver sig til et bestemt domæne. Men selvom de følger et nogenlunde fastlagt mønster, er de stadig i stand til at improvisere, hvorfor det hævdes, at man kan tale om en art fornuftsvæsner. I enkelte sagn er sådanne spøgelser i stand til at føre samtaler.

Spøgelses historie:

Angelina Mussett og kæresten David flygtede med babyen Joshua ud af lejligheden i Warley efter at være blevet overfaldet af et spøgelse.
Spøgelset, havde ifølge parret, først hevet fat i Angelina og derefter var det fortsat til David, som det gav et elektrisk stød. Værre var det dog med babyen Joshua. Spøgelset skulle have flyttet den få uger gamle baby på tværs af rummet, hvor parret fandt ham med en fjernbetjening i hånden. Fjernbetjeningen havde været væk i flere uger.



 Voldemort
Voldemort fra filmen Harry Potter. Måske kender du ham! Ham den mest magt fulde troldemand der nogensinde har levet. Han er så frygtet at HAN bliver kaldt: ” DU-VED-HVEM.” Hans mål er ikke bare at overtale kontrollen over den magiske verden, men også at overtale mugglernes verden.

 Hans hud er hvid og hans ansigt ligner et kranium. Han er høj og mager, med hænder der ligner edderkopper. Hans øjne er røde med små pupiller, der ligner en slange! Voldemort har næsten ingen næse, og hans tunge er, i filmene tvedelt som en slanges.

5 kommentarer:

  1. Medusa har sku gode vandmeloner

    SvarSlet
  2. har prøvet alle de ting med blody mary men det virker ikke ps er der andre metoder at komonikere med hende? fordi at jeg føler at jeg kender hende på en måde????!!!!

    SvarSlet